Víno červené Monte Pietroso Nero d´Avola Sicilia doc 0,75 l
Hrozno sa zbiera v polovici septembra, spracováva tradičnou metódou červeného vína samostatne v malých tankoch z nehrdzavejúcej ocele. Vďaka dlhej macerácii a kotrolovaným teplotám získava víno pevnú a dobrú štruktúru. Zloženie: 13 % alkoholu; 5,40 g/lkyse
Zloženie
Červené víno.
Výživové údaje – 100 g směsi
Energetická hodnota | kJ/0 kcal |
---|
Tuky | g |
---|
z toho nasýtené kyseliny | g |
Sacharidy | g |
---|
z toho cukry | g |
Bielkoviny | g |
---|
Soľ | g |
---|
Ostatné | g |
---|
Obsah alergéniov
alergén 12 – obsahuje | oxid siričitý a siričitany (E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228) |
---|